Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thibaut Courtois over CL-loting: “Ik had gehoopt op een Belgische ploeg, dus Brugge is al plezant”

Niet alleen voor de supporters van Club Brugge wordt het speciaal om Eden Hazard en Thibaut Courtois aan het werk te zien in Jan Breydel, ook voor de Rode Duivels zelf wordt het een bijzondere avond. Thibaut Courtois, onze nationale nummer één, kijkt er alvast naar uit.

“Goh, ik denk dat de meeste jongens Club Brugge nog niet kennen, maar als ze ze eenmaal zien op beelden of de resultaten en de manier van voetballen zien, gaan ze toch weten dat we moeten opletten”, aldus Courtois bij VTM.

Wat vindt hij ervan dat het Brugge is geworden en niet zijn ex-club Genk? “Ja, ik denk dat het logisch is dat ik liever tegen Genk zou spelen dan tegen Club Brugge. Ik had gehoopt op een Belgische ploeg, dus Brugge is al plezant. Het is leuk om nog eens naar België te komen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws