Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Sterkhouder Club Brugge mist mogelijk Brugse derby tegen Cercle’

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Het Laatste Nieuws meldt dat de kans erin zit dat Ruud Vormer niet zal aantreden met Club Brugge in de Brugse derby tegen Cercle.

De aanvoerder ontbreekt al heel de week op training wegens ziekte. Het is dan ook twijfelachtig of Vormer wel in actie zal komen tegen Cercle Brugge. Coach Philippe Clement zal een volledig fitte Vormer in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray willen.

Eder Balanta zou dan samen met Mats Rits en Hans Vanaken het middenveld van Club Brugge kunnen vormer. Het is nog maar de vraag of Clement nog speler zal roteren voor de komende belangrijke Champions League-wedstrijd tegen de Turken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws