Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan Donk weigerde transfer naar Anderlecht: “Ik kan in België geen andere ploeg zien dan Club Brugge”

© Twitter Ryan Donk

De komst van Galatasaray van morgenavond betekent meteen ook de grote en langverwachte terugkeer van Ryan Donk. Onze flamboyante ex-verdediger kijkt alvast uit naar een blij weerzien met zijn oude liefde.

En dat de band tussen de intussen 33-jarige Donk en Club Brugge nog steeds groot is, bewijst volgende passage uit een interview met Het Laatste Nieuws: “De liefde is er nog altijd, ja. Als je daar zo lang hebt gespeeld… Club is familie geworden. Ik kan in België geen andere ploeg zien. Echt waar”, klinkt het bij Donk.

En hij komt meteen met keiharde bewijzen op de proppen: “Kijk, Anderlecht heeft mij een paar jaar geleden een voorstel gedaan. Ik heb hen meteen bedankt en gezegd dat ik niet voor hen kán spelen. Omdat ik Club té dankbaar ben. Ik ga nooit vergeten dat Club mijn carrière opnieuw gelanceerd heeft en hoe ik er als een grote meneer vertrokken ben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws