Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer spreekt interviewer tegen: “Nipt? Ik vond dit niet nipt hoor…”

Ruud Vormer was weer zijn energieke zelve in de immer pittige en potige veldslag tegen Anderlecht. Onze aanvoerder was na afloop dan fier op de prestatie van Club, al was hij wel niet eens met de analyse van de reporter die na afloop een microfoon onder zijn neus stopte.

Bij Play Sports zette de onvermoeibare en bikkelende Vormer, die weer strooide met afgemeten voorzetten, dan ook de puntjes op de i: “Nipt? Ik vond dit niet nipt hoor. Ik denk dat wij dik verdiend gewonnen hebben. We hebben veel kansen gehad, zij maken een knullige goal in de eerste helft en voor de rest hadden ze ook niet heel veel”, luidt het even rechtuit als altijd.

“In de tweede helft krijgen ze natuurlijk een heel grote kans met Luckassen, denk ik. We hadden het gewoon eerder moeten afmaken. Iedereen wil graag scoren, dat lijkt mij logisch. Als we er meer op trainen, gaan ze de volgende keer wel binnen. Nu houden we het zelf spannend. Anderlecht? Ik ben bezig met Club. Zij moeten doen wat ze willen doen. Wij speelden net als tegen Galatasaray een heel goeie match en we moeten nu doorgaan op dit elan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws