Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer droomt al van stunt in Madrid: “Wie weet wat er mogelijk is met onze snelle mannen vooraan”

Ruud Vormer geeft in zijn gekende stijl een interview na afloop van Club Brugge - Waasland-Beveren

Als er assists moeten uitgedeeld worden, staat Ruud Vormer op de eerste rij. Onze karaktervolle aanvoerder showde ook in Mechelen weer zijn strijdlust en puntgave traptechniek en kijkt na de klinkende 0-5 al reikhalzend uit naar de topaffiche van dinsdag op het veld van Europese grootmacht Real Madrid.

“Het was heel leuk om hier te voetballen in een fantastische sfeer. Het was echt heel goed vandaag. Ook toen ze nog met elf op het veld stonden want toen kregen we ook al veel kansen. Jammer dat we het niet vroeger konden afmaken. We hadden heel veel beweging in het team en verdedigend stond het ook als een huis. De tweede helft hebben we het uiteindelijk goed gedaan en de wedstrijd beslist”, aldus onze dappere kapitein.

En dan nu op naar Madrid, onze blonde aanjager ziet het alvast helemaal zitten: “Ik kijk er echt enorm naar uit, spelen in Bernabéu. Daar zit je toch al mee in je hoofd gedurende die tweede helft, hoor. Ik ben benieuwd hoe we daar zullen mee omgaan en daar gaan voetballen. We gaan sowieso uit van ons eigen spel. Wie weet wat er mogelijk is met onze snelle mannen vooraan”, droomt Vormer op de clubwebsite al luidop van een stunt.

Al is Ruudje ook realistisch: “Het blijft natuurlijk wel Real Madrid hé, met fantastische spelers. Momenteel hebben we nog geen analyse gehad over Real omdat Mechelen eerst op het programma stond. Maar we gaan hen toch proberen pijn te doen, dat kan ook hé. Er zijn daar al kleinere ploegen iets gaan rapen, maar daarvoor zal het goed moeten staan bij ons.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws