Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ronald Vargas over zijn Brugse jaren: “Je kan niet geloven hoe gelukkig ik toen was”

© Instagram Ronald Vargas

De naam van Ronald Vargas uitspreken in en rond Jan Breydel kan een mens al eens boze blikken opleveren, onze voormalige Venezolaanse dribbelkont pleegde dan ook hoogverraad door Club Brugge in 2011 in te ruilen voor aartsvijand Anderlecht. Het neemt niet weg dat Ronnie op erg positieve wijze terugkijkt op zijn blauw-zwarte jaren.

“Ik heb de beste herinneringen aan die drie jaar in Brugge. Ik was toen international in een van de beste periodes van de nationale ploeg, speelde met Club Brugge Europees voetbal, waar ik altijd van had gedroomd… Je kan niet geloven hoe gelukkig ik toen was”, vertelt Vargas in De Zondag.

“Ok, toen kwam Anderlecht en de supporters van Club vonden dat niet leuk, maar zulke zaken moet je er als profvoetballer bijnemen. Welk beroep je ook uitoefent, voetballer of schoonmaakster, iedereen mag zijn eigen geluk toch kiezen? Aan elke club kleven wel wat minder leuke herinneringen, ik onthoud liever de mooie.” 

View this post on Instagram

#tbt #brugge #blackandwhite #rv10

A post shared by Ronald Vargas (@ronaldvargas10) on

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws