Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Respect voor Club is groot bij Mechelen: “We moeten vol aan de bak tegen de toekomstige kampioen”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - KV Mechelen)

Een uitmatch op het veld van KV Mechelen is nooit een makkelijke opgave, maar ondanks de stevige thuisreputatie van de bekerwinnaar van vorig seizoen is er in Mechelen heel veel respect en ontzag voor de sterk presterende bezoekers uit Brugge.

“We moeten vol aan de bak tegen de toekomstige landskampioen. Het is gewoon de algemene perceptie in België: dit is het beste Club in jaren. Ik zie niemand sterker voor de dag komen. Mijn respect voor Clement is groot. Zowel bij Genk als bij Club zie je zijn filosofie over voetbal terugkomen. Het blijft niet bij woorden bij hem. Zijn ideeën zijn er ook echt ingetraind. Daar wil ik iets tegenover zetten”, zegt Wouter Vrancken in Het Nieuwsblad.

Het neemt niet weg dat geel-rood gelooft in een stuntzege: “Op training zag ik dat het geloof weer helemaal terug is. Winst tegen Club Brugge zou ons seizoen iets extra geven. Als we durven te voetballen en voor elkaar door het vuur gaan, kunnen we het zulke ploegen moeilijk maken. Ook het uitverkochte stadion zal de drive van mijn spelers positief beïnvloeden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws