Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Referee Department komt terug op Club Brugge-Genk: ‘Dit soort fout is rood’

Club Brugge en KRC Genk speelden 1-1 gelijk. De uitploeg had echter een rode kaart verdiend, zo meldt het Professional Referee Department.

KRC Genk-speler Dieumerci Ndongala maaide Emmanuel Dennis onderuit: ‘Een speler van de bezoekers begaat een fout met hoge intensiteit. Hij trapt de speler aan zonder de intentie te hebben om de bal te spelen. Daarbij brengt hij de veiligheid van de tegenstander in gevaar.’

Een rode kaart was aldus op zijn plaats, maar de VAR kwam niet tussenbeide. ‘Het PRD verwacht voor deze soort challenges/fouten (bescherming van de spelers), de uitsluiting. Geen VAR interventie omdat  de ref geen duidelijke fout maakt met het geven van de gele kaart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws