Philippe Clement moet het deze week doen zonder maar liefst 10 internationals

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Interlandbreak en dat betekent dat heel wat spelers hun koffers pakken met het oog op wedstrijden met de nationale ploeg. Bij blauw-zwart is het niet anders, zo ziet Philippe Clement maar liefst tien spelers uitzwermen.

Simon Mignolet, Brandon Mechele en Hans Vanaken maken zich op voor twee EK-kwalificatiewedstrijden met de Rode Duivels tegen San Marino (vrijdag 6/9) en Schotland (maandag 9/9). Ook bij de nationale beloften een Brugse vertegenwoordiger in de vorm van Loïs Openda. Charles De Ketelaere en Ignace Van Der Brempt komen dan weer uit voor de U19.

En dat is dus nog lang niet alles: Eduard Sobol kijkt met Oekraïne uit naar een duel tegen Litouwen (zaterdag 7/9) en speelt op dinsdag 10 september ook nog vriendschappelijk tegen Nigeria. Matej Mitrovic en zijn Kroatië geven dan weer respetievelijk Slowakije (6/9) en Azerbeidzjan (9/9) partij. Tot slot ziet Simon Deli zijn topprestaties beloond met een selectie voor Ivoorkust, lokale held Percy Tau zakt dan weer af naar Zuid-Afrika.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws