Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Philippe Clement absoluut niet tevreden: “Dit is geen correct resultaat want we hebben uur gedomineerd”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Een speciale wedstrijd was het gisteren voor Philippe Clement en na 90 minuten leken heel wat mensen wel te kunnen leven met een billijke 1-1 tussen Club Brugge en KRC Genk. Bij onze ambitieuze trainer overheerste echter toch ontgoocheling en ontevredenheid.

“Of ik tevreden ben? Neen. Omdat we een uur baas waren, een uur heel goed spelen, kansen creëren en 100% mogelijkheden hebben om 2-0 te maken. Als je die kansen hebt, moet je ze gewoon afmaken. Dan neem je het geloof bij de tegenstander weg. Zolang het verschil maar één doelpuntje is, blijft de tegenstander in de wedstrijd”, aldus Clement bij Play Sports.

“Een correct resultaat gezien de kansen van Genk? Neen, want we hebben een uur gedomineerd en het meeste kansen gehad over de hele wedstrijd. Okay, als je gaat spreken over het laatste halfuur dan is het een correct resultaat, maar een match duurt 90 minuten”, lachte onze trainer fijntjes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws