Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: Tim Pots oordeelt dat Ndongala geen rode kaart verdiende voor aanslag op Dennis

 © Sports Late Night

Niet alleen de fans van Club Brugge, ook bijna alle analisten waren het er gisteren roerend over eens: Dieumerci Ndongala had altijd rood moeten krijgen voor zijn zware tackle op Emmanuel Dennis. En toch is er ook een afwijkende mening, die van Tim Pots.

De huisref van Het Laatste Nieuws laat elke week zijn licht schijnen over de meest prangende (VAR)-fases in onze Belgische competitiewedstrijden en geeft vandaag dus ook zijn kijk op de drieste ingreep van Ndongala op Dennis. En we mogen gerust zeggen dat zijn mening in het oog springt.

“Bij Ndongala is de intensiteit groot, maar de tackle is met de wreef en zijwaarts uitgevoerd. De fysieke integriteit is minder in gevaar dan wanneer de tackle met gestrekt been en studs vooruit is. Deze actie was geel waard, maar voor rood waren niét alle criteria aanwezig”, meent Tim Pots.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws