Club Brugge nieuws
Ā©BlauwZwartfans

Opmerkelijke keuze: Alexandre Boucaut leidt zondag de topper tegen Anderlecht

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Een drukke week voor Club Brugge met eerst de Europese kraker tegen Galatasaray en vervolgens ook nog eens de komst van Anderlecht op zondag. En intussen weten we ook wie die match in goede banen moet leiden.

De keuze is gevallen op Alexandre Boucaut en die beslissing wordt niet bepaald op gejuich zal worden onthaald in blauw-zwarte middens. De Waalse ref heeft een bepaalde reputatie en zorgde in het verleden al meermaals voor commotie met dubieuze beslissingen. Benieuwd wat het zondag zal geven in de altijd beladen topper tegen de rivaal uit Brussel…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws