Openda is ambitieus met Club Brugge: “Dit is nog maar het begin”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Loïs Openda wil meer en meer spelen bij Club Brugge. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat de jonge aanvaller zich uit over de ambities met Blauw-Zwart.

“Pas op: ik ben natuurlijk tevreden over het begin van het seizoen’, begint Openda. “Ik gaf mij volledig. Dat is wat ik mij voor de seizoensstart tot doel stelde: altijd geconcentreerd zijn en altijd het beste van mezelf geven, doelpunten maken, assists geven en de ploeg maximaal helpen. Ik denk dat ik de ploeg al veel hielp en de ploeg mij ook.”

Openda stelt doelen. “Want het is de ploeg die het mij mogelijk maakt om goeie dingen te doen. Voor mij komt het eropaan mijn kwaliteiten in te zetten: mijn snelheid, en er altijd op het goeie moment zijn. Dat ik daarmee al het verschil maakte, is geweldig.”

De aanvaller is ambitieus met Club Brugge. “Champions League spelen was een jongensdroom en ik ben blij dat ik hier de kans krijg om die waar te maken. Maar het is nog maar het begin. Ik wil in de ploeg blijven en dat is niet gemakkelijk.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws