Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook dit is er los over: ‘Drie jonge Cercle-supporters op laffe wijze van hun fiets geslagen’

© Glenn Bogaert

Dat er zaterdag wat ongeregeldheden waren tijdens en na de derby tussen Cercle en Club Brugge is intussen bekend, maar in de marge van de burenstrijd gebeurde er ook nog een ernstig incident, althans als we een supporterspagina van groen-zwart mogen geloven.

Volgens Cercle Brugge News zouden drie supporters van Cercle na de match op brutale en lafhartige wijze van hun fiets geslagen zijn. Afgaande op het bericht zouden rivaliserende Clubfans verantwoordelijk zijn voor deze betreurenswaardige wandaad. “Laten we voetbal gewoon voetbal houden. Rivaliteit mag, maar dit kan gewoon niet”, luidt het op Facebook.

Zojuist werden drie jonge Cercle-supporters op laffe wijze van hun fiets geslagen.Uit het niets parkeerden…

Geplaatst door Cercle Brugge News op Zaterdag 14 september 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws