Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club stelt in één klap Balanta en Diagne voor als nieuwe aanwinsten

© Twitter Club Brugge

Het was enkel nog wachten op de bevestiging en intussen is die daar ook: Club Brugge heeft de komst van Éder Balanta en Mbaye Diagne officieel bekendgemaakt via de clubkanalen. Hiermee lijkt het stevige zomerhuiswerk van blauw-zwart helemaal af.

De 26-jarige Colombiaan Balanta tekent voor drie seizoenen ergo tot 2022 in Brugge, met zijn transfer zou volgens Het Laatste Nieuws een bedrag van 2,4 miljoen euro gemoeid zijn. De defensieve middenvelder, die ook als centrale verdediger kan uitgespeeld worden, komt over van FC Basel.

En dan is er ook nog de ietwat verrassende nieuwe spits: Mbaye Diagne. De 27-jarige Senegalese stormram, die met zijn profiel een uitstekende vervanger lijkt voor Wesley Moraes, wordt mét aankoopoptie geleend van Galatasaray en dat ondanks het feit dat hij lange tijd op weg leek naar Anderlecht. Philippe Clement beschikt zo over een extra offensieve troefkaart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws