Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nu al onrustig in Brugge: politie pakt 22 Turkse relschoppers op

Borkelmans krijgt levenslang rijverbod, boete en celstraf

De aftrap is pas iets voor de klok van zeven uur, maar in Brugge staat de boel nu al op scherp voor de match tegen Galatasaray. Zo zijn er in Sint-Andries, de deelgemeente waar het Jan Breydelstadion zich bevindt, al Turkse heethoofden opgepakt.

Het Laatste Nieuws maakt gewag van 22 herrieschoppers die reeds rond de middag door de politie werden aangehouden, ze waren in het bezit van knuppels en pyrotechnisch materiaal én hadden geen ticket op zak voor de match van vanavond.

Het is duidelijk dat de Turkse fans enkel naar Brugge zijn afgezakt om onrust te veroorzaken. De ordediensten zijn alvast klaar voor wat weleens een drukke avond zou kunnen worden. Hoeveel manschappen er exact op post zullen zijn, wil men niet communiceren.

“Maar onze diensten zullen overal zichtbaar aanwezig zijn. Zowel in en rond het stadion als in de binnenstad”, laat Lien Depoorter, woordvoerster van de Brugse politie duidelijk verstaan. 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws