Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nóg versterking op komst? Club heeft flankspeler uit Premier League in vizier’

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

Met Éder Balanta en Mbaye Diagne sloeg Club Brugge vandaag al twee vliegen in één klap, maar als we de geruchtenmolen mogen geloven, zou blauw-zwart nog een derde slag willen slaan op de ultieme avond van de zomermercato.

Volgens het Britse Sky Sports zou men in Jan Breydel azen op Ryan Kent, een 22-jarige flankaanvaller van Liverpool. De rechtsvoetige linksbuiten kan echter ook op belangstelling rekenen van het Schotse Rangers.

De eeuwige rivaal van kampioen Celtic huurde Kent vorig seizoen al en zou dan ook een streepje voor hebben op Club Brugge. De Engelse winger kwam in 2018-2019 maar liefst 43 keer in actie voor Rangers en was daarin goed voor 6 goals en 9 assists.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws