Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nieuwe Clubspits Diagne krijgt het bij afscheid aan Turkije nog flink aan de stok’

 © Twitter Club Brugge

Als we Turkse bronnen mogen geloven, zou Mbaye Diagne afgelopen weekend betrokken geraakt zijn bij een opstootje in Turkije. Onze nieuwe spits zou het aan de stok gekregen hebben met een hardnekkige fotograaf.

De 27-jarige Senegalese aanvaller maakte van de interlandbreak gebruik om nog even zijn verhuis naar Brugge verder in orde te brengen, maar daarvoor moest hij dus nog even terugkeren naar Turkije om nog wat spullen op te halen.

Tijdens een lunch zou Diagne gespot zijn door een fotograaf die gretig kiekjes maakte en dat was niet naar de zin van de ex-topschutter van Galatasaray. Uiteindelijk zou een van zijn vrienden de fotograaf bij de keel gegrepen hebben. Onze aanwinst wilde ook alle foto’s gewist zien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws