Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Neymar mag alsnog in actie komen tegen Club Brugge na uitspraak van CAS

Champions League

Het internationale hof van sportarbitrage CAS heeft de schorsing van Neymar teruggebracht naar twee wedstrijden. Daardoor kan de sterspeler van Paris Saint-Germain toch in actie komen tegen Club Brugge.

In april kreeg Neymar van de UEFA een schorsing van drie wedstrijden wegens het beledigen van da arbitrage na de uitschakeling van PSG door Manchester United. Op Instagram deelde de Braziliaan harde uitspraken over de ref en zijn assistenten.

De beroepszaak tegen de straf bij de UEFA verloor hij nog, maar Neymar stapte vervolgens naar het sporttribunaal in Lausanne. Daar wordt de schorsing nu teruggebracht naar twee wedstrijden. Neymar mist zo enkel de Champions League-matchen tegen Real Madrid en Galatasaray.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws