Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Na slappe pot in San Marino: “Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Hans Vanaken zijn kans zou krijgen”

De Rode Duivels bakten er afgelopen vrijdag niet veel van tegen de voetbaldwergen van San Marino en onze Hans Vanaken moest de slappe prestatie vanop de bank bekijken. Tegen de verwachtingen in want heel wat mensen hadden hem in de basiself verwacht.

Dat de licht experimentele opstelling van bondscoach Roberto Martínez met Adnan Januzaj en Divock Origi in de ploeg niet bijster goed uitpakte, is alvast koren op de molen van onze Gouden Schoen. Ook VTM-analist Marc Degryse begrijpt niet waarom Vanaken 90 minuten lijdzaam moest toekijken.

“Ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat Hans Vanaken zijn kans zou krijgen tegen San Marino. In eerste instantie misschien wel om aan de wedstrijd te beginnen. Hij kon de balletjes leggen die we nu niet gezien hebben en heeft ook iets meer combinatievermogen dan Origi en Januzaj, die eerder mannen zijn voor de individuele actie. Maar dat kwam er niet uit”, meent onze ex-speler.

“Ik vind al langer dat Hans Vanaken eens een kans had mogen krijgen om een wedstrijd te starten. Dus ja, ik weet niet waarom hij van Martínez geen kans kreeg vrijdagavond”, begrijpt de 54-jarige Degryse niet veel van de opmerkelijke keuze van de Spaanse bondscoach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws