Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet ziet werkpunt na Club Brugge-Anderlecht: “Dat moeten we leren”

Club Brugge won met 2-1 van RSC Anderlecht. Blauw-Zwart kon de wedstrijd echter vroeger beslissen, dat zag ook doelman Simon Mignolet.

Tegenover de clubwebsite van Club Brugge blijft Mignolet kritisch. “We waren de betere ploeg, maar we moeten meer doelpunten puren uit de kansen die we creëren. Het sneller afmaken, maar eind goed al goed. De drie punten zijn binnen, dat was de doelstelling voor deze wedstrijd.”

“Bovendien is het ook belangrijk voor de supporters om tegen de aartsrivaal te winnen”, gaat Mignolet verder. “We zijn alvast tevreden. Voor ons is het niet belangrijk of het nu tegen Anderlecht of een andere ploeg is. We moeten naar onszelf kijken en de punten sprokkelen.”

“Wij als spelers moeten professioneel blijven en de punten halen tegen gelijk wie dan ook. Het is even leuk om te winnen tegen Eupen, wat we trouwens niet gedaan hebben. Die punten liggen nog zuur op de maag. Het is kwestie van zoveel mogelijk punten te verzamelen voordat we aan de Play-Offs beginnen.”

Sneller afmaken
“Dat is het verhaal van het seizoen tot nu toe. Het positieve is dat we veel kansen bijeen voetballen. Nu is het die laatste stap om efficiënter te zijn en desnoods een wedstrijd sneller af te maken. Met meer doelpunten komt er meer vertrouwen als je eens alleen voor de keeper komt. Dat is het enige wat nog beter kan. Dit is nu al een paar weken. We moeten hieruit leren en er rustig onder blijven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws