Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet is zwaar onder de indruk: “Dit is beter dan Liverpool en Rode Duivels”

Het nieuwe Belfius Basecamp maakt veel indruk. Ook op doelman Simon Mignolet. Tegenover Het Laatste Nieuws vergelijkt de sluitpost het oefencomplex.

Club Brugge ging bij verschillende Europese topclubs kijken en komt met een ‘state of the art’ oefencomplex. “Dit is beter dan Melwood, de training ground van Liverpool”, vindt Mignolet. “Beter dan dat van Sunderland en het oefencomplex van de Rode Duivels in Tubize.”

“Hier ontbreekt werkelijk niets… en dat meen ik”, gaat Mignolet verder. “Wanneer je als speler ergens elke dag aanwezig bent, komen de mankementen snel aan het licht. In Liverpool was er geen zwembad, in Sunderland bijvoorbeeld geen hotelkamers. Hier is alles aanwezig om als speler beter te worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws