Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet blijft ambitieus: “We zijn te snel tevreden met een puntje”

Champions League

Club Brugge speelde in eigen huis 0-0 gelijk tegen Galatasaray. Tegenover Het Nieuwsblad geeft doelman Simon Mignolet aan dat Blauw-Zwart ambitieus blijft.

Club Brugge moet nog tegen Real Madrid en PSG. “We moeten in België dringend uit onze comfortzone treden. We zijn te snel tevreden met een puntje. Elke wedstrijd moeten we voluit voor die drie punten gaan. Zowel Real Madrid, PSG als Galatasaray heeft individueel meer kwaliteit dan wij.”

”Maar daarom moet onze collectieve prestatie primeren”, gaat Mignolet verder. “Als we in Madrid met een goed blok spelen en gepast kunnen counteren, weet je maar nooit. Het ontbrak ons nu aan die laatste bal om tegen de netten te hangen. Maar als we dat in Bernabéu kunnen doen, is dat des te mooier.”

Clean sheet
Mignolet haalde een zesde clean sheet in negen wedstrijden. Hij stond ook één keer oog in oog met Babel. “Het was de enige bal die ik moest pakken. Ik bleef lang genoeg recht en maakte mijn hoek zo klein mogelijk. Onze verdediging heeft amper iets weggegeven, dus die nul is iets waar we blij om mogen zijn en op kunnen bouwen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws