Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet: “Als er vroeger nog een ploeg was die ik een warm hart toedroeg, was het Club Brugge”

© Twitter Club Brugge

Dat Simon Mignolet afgelopen zomer Liverpool inruilde voor Club Brugge kwam voor velen misschien als een grote verrassing, maar de doelman zelf heeft altijd een boontje gehad voor blauw-zwart, zo blijkt.

“Toen ik met mijn vrouw op vakantie vertrok, zat Club Brugge niet eens in mijn hoofd als een optie. Terwijl ik er op zich wel voor open stond. Ik ben een geboren en getogen Truienaar en nog steeds supporter van STVV. Maar als er vroeger nog een ploeg was die ik een warm hart toedroeg, was het Club Brugge. Van kinds af”, vertelt ons sluitstuk in Het Nieuwsblad.

“Die zege op AC ­Milan herinner ik me nog. Dany Verlinden was een voorbeeld voor mij. Ik kreeg heel mijn leven truitjes van STVV, maar ik heb van Sinterklaas ook ooit een shirt van Club Brugge gekregen. Dat van Franky Van der Elst.” De Rode Duivel herleeft helemaal in Jan Breydel: “De minuten die ik nu al genoten heb met Club, de kwalificatie tegen Kiev en Linz, dat heb ik de laatste twee jaar niet meer gevoeld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws