Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mevrouw Vossen zwijgt niet langer: “Het kost niks om iemand met respect te behandelen”

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Het werd de echtgenote van Jelle Vossen woensdagavond eventjes te veel. Toen bleek dat onze naar het achterplan verdwenen spits ook tegen Francs Borains aan de bank gekluisterd bleef, uitte ze op de sociale media haar ongenoegen.

“Het kost niks om iemand met respect te behandelen”, postte Audry Delvaux woensdagavond op Instagram. Een duidelijke verwijzing naar het feit dat haar echtgenoot Jelle Vossen onder Philippe Clement niet meer in het stuk voorkomt. Mevrouw Vossen besefte echter al snel dat haar emotionele reactie eerder contraproductief zou werken en wenste volgens Het Laatste Nieuws dan ook niet meer in te gaan op haar boodschap.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws