Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier komt weinig aan de bak bij PSG, maar is strijdlustig: “Als ik één match wil spelen, is het die in Brugge”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Uitgerekend nu hij kan uitkijken naar een blij weerzien met Club Brugge krijgt Thomas Meunier nog maar weinig speelkansen bij PSG. De 27-jarige wingback laat zich echter niet in de hoek duwen en blijft strijdvaardig, hij wil namelijk maar wat graag in de basis staan in Jan Breydel.

79 minuten in vier competitiewedstrijden in de Ligue 1, de cijfers liegen er niet om en dus maakt Thomas Meunier zich zo stilaan toch een beetje ongerust: “Ik wil graag in Parijs blijven, PSG blijft een ongelooflijke club. Maar ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld, ik kwam niet in actie tegen Toulouse en Metz. Het gaat moeilijk zijn, omdat ik mijn laatste jaar inga en er andere spelers op mijn positie zijn die nog een paar jaar onder contract liggen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg. Ik ben tien jaar prof, dan voel je wanneer je echt in de plannen van een club past. Op dit moment is dat niet echt het geval. Maar ik ben professioneel en wil het beste laten zien van mezelf. Wie weet kan ik dan toch een beetje spelen”, is onze gewezen rechtsback hoopvol.

Gelukkig kan hij al uitkijken naar woensdag 6 november, zijn terugkeer naar Jan Breydel in de Champions League: “Ik was echt blij toen we bij de loting voor de Champions League in de groep van Club Brugge terechtkwamen. Ik kreeg ook meteen 30 berichten vanuit Brugge voor tickets. Ik heb vijf topjaren gekend bij Club, ik ga nog altijd graag naar Brugge. We zullen zien op 22 oktober, maar als ik één match wil spelen, is het die in Brugge. Ik heb nog wel een beetje tijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws