Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kenner van het Turkse voetbal geeft Club hoop: “Het gaat niet zo goed met Galatasaray”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Na de pandoering van Genk gisteren in de Champions League zijn we benieuwd naar wat Club vanavond vermag op het kampioenenbal. Tegenstander Galatasaray belooft alvast een vette kluif te worden, maar de troepen van Philippe Clement zijn allerminst kansloos.

Fuat Capa, kenner van het Turkse voetbal, geeft de blauw-zwarte burger alvast de nodige moed: “Het gaat niet zo goed met Galatasaray. Ze presteren beneden de verwachtingen. Vorig seizoen werden ze kampioen en dan verwacht je dat ze die lijn doortrekken, maar dat is voorlopig niet gelukt”, klinkt het bij Sporza.

“Galatasaray verloor zijn openingswedstrijd. Daar waren ook redenen voor: ze hebben veel nieuwe spelers en enkele spelers hebben deze zomer de Afrika Cup gespeeld. Ze hebben op de valreep nog Radamel Falcao aangetrokken. Hij moet voor goals zorgen, maar hij mist matchritme”, aldus Turkse Belg Capa.

“Ze zoeken bij Galatasaray ook nog steeds naar het type-elftal. Feghouli, Belhanda en Onyekuru waren zeer belangrijk vorig jaar, maar Onyekuru is vertrokken en die andere twee zaten op de Africa Cup. Individueel zijn de Turken beter, maar collectief staat Club Brugge een paar stappen verder.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws