Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydel duwt mes nog wat dieper in de wonde: “In tweede klas is ‘t ook plezant!” en “We zijn op zoek naar Kompany!”

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

En of Olympia danste en daverde gisteravond tegen Anderlecht. Bij momenten swingend voetbal, kansen bij de vleet én finaal ook een ruim verdiende 2-1 overwinning. De supporters van blauw-zwart bouwden een feestje en toonden ook vocaal geen greintje medelijden met de grote concurrent.

De vreugdegezangen na de match waren uitgelaten en omnipresent en ook tijdens de match en dan vooral na de verlossende 2-1 van uitblinker Krépin Diatta kirden de enthousiaste thuisfans van de pret. En de gezangen waren niet geheel verrassend gericht aan het paars-witte bezoekersvak en het povere elftal van Anderlecht op het veld: “In tweede klas is ‘t ook plezant!” en “We zijn op zoek naar Kompany”, klonk het jennend en spottend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws