Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko blikt nog eens terug op historische 5-0 tegen Anderlecht: “Dat was ongezien”

© Play Sports

De thuismatchen tegen Anderlecht leverden de voorbije jaren enkele memorabele wedstrijden en resultaten op. Denk maar terug aan een kleine twee jaar geleden, toen de machine van Ivan Leko de bezoekers uit Brussel met 5-0 afdroogde. Een zeemzoete herinnering voor onze ex-coach.

In Het Laatste Nieuws blikt onze meest recente kampioenenmaker nog eens terug op die ongelooflijke namiddag in december 2017: “Het resultaat was fantastisch, maar meer nog is de energie van de ploeg en de fans mij bijgebleven”, aldus een nostalgische Leko.

“De grinta en synergie met het publiek van de eerste tot de laatste minuut, dat was ongezien. Alles kwam samen, alles viel aan onze kant die dag. Iedereen voelde tijdens de wedstrijd hoe speciaal het is om deel te zijn van Club Brugge. Om de eeuwige rivaal zo hard te verslaan, dat is een prachtige herinnering.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws