Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Invaller Diagne twee keer aan kanon, tot groot jolijt van de fans: “Are you watching Anderlecht?”

© Play Sports

Mbaye Diagne heeft vanavond uitdrukkelijk gesolliciteerd naar een basisplaats bij Club Brugge. De Senegalese stormram mocht in Mechelen ruim een halfuur opdraven en bedankte meteen voor het vertrouwen met twee doelpunten.

Toegegeven, onze van het Turkse Galatasaray overgekomen targetspits maakte niet de moeilijkste goals uit zijn carrière, maar stond wel twee keer op de juiste plaats om kurkdroog af te werken. 0-2 en 0-3 en zo waren de Brugse schaapjes meteen op het droge daar Achter de Kazerne.

De meegereisde supporters van blauw-zwart kirden alvast van plezier en staken de draak met Anderlecht, dat ook lange tijd in de running was om onze 27-jarige zomeraanwinst Diagne binnen te halen. “Are you watching Anderlecht?”, klonk het spottend vanuit het bezoekersvak.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws