Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hazard op zijn hoede voor Club: “Het is niet omdat het een Belgisch ploegje is dat het makkelijk zal worden”

© Twitter Real Madrid

Het gaat niet goed met Eden Hazard en dat is misschien goed nieuws voor Club Brugge met het oog op de confrontatie in de Champions League van morgenavond. Onze Rode Duivel, tot nader order een van de beste voetballers ter wereld, zoekt nog volop naar zijn draai in Spanje en zal niet bepaald in grootse doen aan de aftrap verschijnen.

De 28-jarige Belg zat er ondanks de felle kritiek ontspannen bij op de persconferentie van Real in de aanloop naar de match tegen Club: “Het is normaal dat er kritiek is. Ik ben ook kritisch voor mezelf. Ik weet dat iedereen heel veel van mij verwacht en het is nu aan mij om te antwoorden op het veld. Ik besef dat ik momenteel nog niet goed speel en dat ik veel beter kan, maar ik ben er van overtuigd dat ik na mijn eerste goede actie en eerste goal gelanceerd zal zijn”, noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van Hazard.

En wat verwacht hij van het duel met zijn landgenoten? “Ik verwacht een match met veel goals, maar makkelijk wordt het niet. Ik ken Brugge wel een beetje. Ze staan eerste in België, ze halen daar een hoog niveau. Ik ken ook enkele van hun spelers. Hans Vanaken is sterk en als je een goede keeper als Simon Mignolet kan halen, dan zegt dat genoeg. Het is niet omdat het een Belgisch ploegje is dat het makkelijk zal worden”, aldus de dribbelaar.

“Als Belg is het natuurlijk belangrijk om goed te spelen tegen een Belgische ploeg. Ik kijk er wel naar uit. Ik ben er wel van overtuigd dat als we honderd procent zijn en als een ploeg spelen, we de match zullen winnen. Dat moet ook na onze nederlaag tegen PSG op de openingsspeeldag. Dat maakt deze wedstrijd des te belangrijker. We zijn Real Madrid en we willen de Champions League winnen”, klinkt het zelfverzekerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws