Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hans Vanaken toont zich ware gentleman met positieve woorden over grote rivaal Anderlecht

© Twitter Play Sports

Na het afdrogen van de grote rivaal zou een voetballer al eens een sneer kunnen uitdelen of lachen met de tegenstand, maar dat is alvast niet aan Hans Vanaken besteed. Onze Gouden Schoen toonde zich een grote meneer door na afloop in positieve bewoordingen te spreken over Anderlecht.

Na de match kreeg onze spelmaker, die alweer een puike prestatie afleverde en samen met Ruud Vormer de ploeg op sleeptouw nam, de vraag hoe hij naar de malaise bij Anderlecht kijkt. Wat volgde was een bijzonder respectvol discours: “Wij zien natuurlijk ook dat Anderlecht het moeilijk heeft om een resultaat te halen”, antwoordde Vanaken bij Play Sports.

“Ik denk dat ze in de vorige matchen wel altijd goed voetbal hebben gebracht, maar zoals wij deze week ook niet efficiënt waren. We hadden het gevoel dat het bij hen wel goedkomt als dat zou komen, maar uiteindelijk halen ze op dit moment iets te weinig punten. Ik denk dat ze wel het nodige vertrouwen in hun spel moeten hebben en dat het dan ook wel in orde zal komen”, besluit de minzame Limburger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws