Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hans Vanaken beseft: “Iedereen zal boven zichzelf moeten uitstijgen om in Madrid iets te halen”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Dat onze spelers op en top gemotiveerd zijn om zich te meten met een wereldploeg als Real Madrid behoeft geen betoog, maar punten halen in een mythische tempel als Santiago Bernabéu? Dat is nog een ander paar mouwen, beseft ook Hans Vanaken.

“Zij behoren echt tot de absolute wereldtop. De spelers bij Real hebben allemaal heel veel kwaliteiten. We zullen hen goed moeten analyseren om te kijken waar we ze misschien toch pijn kunnen doen. Ik hoor zeggen dat het bij Real iets minder gaat, maar ze staan wel bovenaan in La Liga. Het wordt zaak om niet 100%, maar 120% klaar te zijn. Iedereen zal boven zichzelf moeten uitstijgen om daar iets te halen”, luidt het bij Sporza.

“Ik ben benieuwd wat we tegen zo’n grote ploeg kunnen doen. Deze match is een mooi moment om te zien hoever we staan in Europa. De tegenstander is van heel hoog niveau, maar we moeten toch proberen ons eigen spel te spelen om een resultaat te halen”, klinkt het bij de Gouden Schoen.

“We zullen meer moeten verdedigen dan in de eigen competitie, maar we moeten niet 90 minuten lang in onze eigen 16 gaan staan in de hoop geen tegendoelpunten te krijgen. Zelf ook aanvallen is de boodschap. Dat zal ons meer ademruimte geven”, aldus Hans Vanaken voor de afreis naar Madrid.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws