Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goaltjesdief Diagne lijkt er net op tijd te staan: “Scoren in Bernabéu is een droom”

© Play Sports

Van een in het oog springende invalbeurt gesproken: Mbaye Diagne kreeg gisteren een halfuur om zich in de gunst van Philippe Clement te spelen en scoorde prompt twee keer. De 27-jarige Senegalees lijkt zo alvast aanspraak te maken op een basisplaats tegen Real Madrid.

“Ik ben heel tevreden met die twee goals, maar ik ben vooral blij voor de ploeg. Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben. Of het een makkelijke match was? Het is lang 0-1 gebleven, dus tot dan bleef het spannend. Daarna zijn we efficiënt omgesprongen met de kansen en hebben we nog een ruime zege behaald. Het team is in vorm. We werken hard op training en vormen een sterk collectief. Dat zie je ook op het veld”, oordeelt Diagne.

Die mag nu alvast luidop dromen van een basisplaats tegen het grote Real Madrid: “Dat is een prachtige affiche. Tegen Real wil uiteraard iedereen zich in de kijker spelen. Scoren in Bernabéu is een droom. We gaan in elk geval naar daar om onze match te spelen en te proberen een goed resultaat te behalen. Ze hebben hun vorige wedstrijd verloren op Paris Saint-Germain, dus alles is mogelijk”, is onze spits overtuigd op de clubwebsite.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws