Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geschillencommissie maakt straf Club Brugge-coach Clement bekend

Philippe Clement op persconferentie

De Geschillencommissie Profvoetbal heeft de beslissing over de schorsing van Philippe Clement bekendgemaakt. De coach van Club Brugge wordt één wedstrijd geschorst mét uitstel plus een boete van 500 euro.

Clement ging zijn boekje te buiten tegen KAS Eupen. De oefenmeester haalde uit naar scheidsrechter Bram Vandriessche. De Geschillencommissie eiste eerst al één speeldag schorsing met een boete van 1.000 euro, maar daar ging Club Brugge niet met akkoord.

Daardoor leek een zwaardere schorsing te wachten, maar uiteindelijk is Clement alsnog maar één speeldag geschorst mét uitstel. De schorsing gaat in vanaf 14 september. Clement zal de volgende wedstrijd aldus op de bank plaatsnemen bij Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws