Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gert Verheyen deelt pluim uit aan Percy Tau: “Overal zat hij ertussen en hij is altijd dreigend”

Geen David Okereke in de spits gisteren tegen Anderlecht, maar wel een basisplaats voor Percy Tau in combinatie met Emmanuel Dennis en Krépin Diatta. En of dat goed uitpakte, het Zuid-Afrikaanse goudhaantje speelde een puike match en dat zag ook Gert Verheyen.

“Club Brugge toonde tegen Anderlecht alles wat het moderne voetbal vraagt. In de eerste plaats is dat intensiteit. Tempo, met en zonder bal, drive en ook duelkracht, diepgang ook. Club toonde een mannelijkheid waarmee het Anderlecht wegblies en liet zo zien wat het verschil nog is. Waarmee blijkt dat de weg voor Anderlecht nog lang is, als het ooit al lukt”, oordeelt Gert Verheyen in Het Nieuwsblad.

“Het enige wat ontbrak, was het afmaken van de kansen. Nochtans waren de drie aanvallers – Dennis, Diatta en Tau – prima. Tau was wellicht de beste. Overal zat hij ertussen. Hij heeft een fijn gevoel voor de ruimtes waarin hij de bal wil krijgen en kan dan zo kort en snel doordraaien dat hij altijd dreigend is. Nergens vertoonde Club Brugge zwakke plekken. Wat Club liet zien, was daarom de beste teamprestatie die ik dit seizoen al zag.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws