Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gaat Clement vanavond roteren? Deze spelers mogen alvast hopen op speelminuten

© VTM Nieuws

We herinneren ons nog goed de bittere bekerpil van vorig seizoen op het veld van Deinze en dus kunnen onze jongens vanavond meer beter op scherp staan voor de bekertrip naar het bescheiden Francs Borains. Benieuwd alvast of Philippe Clement zal roteren, afgaande op de selectie ziet het daar toch wel enigszins naar uit.

Zo ontbreken een aantal opvallende namen in de 21-koppige kern die vanavond afzakt naar de Borinage in Wallonië. In de defensie is er geen sprake van Simon Deli, Matej Mitrovic en Federico Ricca. Frappant is ook opnieuw de afwezigheid van Dion Cools, die helemaal uit beeld lijkt.

Op het middenveld lijkt de technische staf weinig te gaan veranderen, al lijkt de kans groot dat Mats Rits opnieuw in de ploeg komt. Afwachten of ook Siebe Schrijvers, die tegen Anderlecht nog eens mocht invallen, de nodige minuten krijgt. In de voorhoede speelt Krépin Diatta al zeker niet. Jelle Vossen en Mbaye Diagne zijn wel geselecteerd, komen zij in actie?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws