Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dion Cools zit terug in de kern na weken afwezigheid, onze coach licht toe waarom

Dion Cools interview (Club Brugge - Gent)

Opvallende naam in de kern voor de verplaatsing naar Mechelen van vanavond: Dion Cools. Onze vleugelverdediger viel de voorbije weken nochtans steevast naast de selectie. Vanwaar die plotse rehabilitatie?

“Het is elke persconferentie hetzelfde liedje hé, we zijn meer aan het spreken over de jongens die niet spelen dan over de jongens die wel spelen. Dat vind ik niet echt logisch, maar kom: ik zal dan nog eens een woordje uitleg geven”, knipoogde Philippe Clement gisteren tijdens zijn persconferentie.

“We zitten met 27 kernspelers waarvan iedereen op het moment van de bekerselectie fit was en dus moet je keuzes maken, ook rekening houdende met de goeie ontwikkeling van Ignace Van der Brempt. Hij heeft in die bekermatch tegen Francs Borains ook goeie dingen laten zien. Dion Cools is de laatste weken echter op een positieve manier aan het knokken voor die plaats of voor die plaatsen, daarom zit hij ook opnieuw in de kern”, aldus onze trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws