Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis blijft langer bij Club ondanks concrete buitenlandse interesse

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het was gisteren nog even afwachten of er nog een uitgaande transfer zou plaatsvinden bij Club. Meest gegeerde speler was Emmanuel Dennis, maar de Nigeriaanse (flank)aanvaller blijft gewoon in Brugge. Sterker nog, hij verlengde vandaag zelfs zijn contract.

Het 21-jarige woelwater met de flukse en soms onnavolgbare dribbels zette in Jan Breydel zijn krabbel onder een overeenkomst tot 30 juni 2022. Alweer een mooi statement van blauw-zwart, dat eerder ook al draaischijf en Rode Duivel Hans Vanaken langer aan zich wist te binden.

Emmanuel Bonaventure Dennis kwam in 2017 over van Zorya Luhansk uit Oekraïne en kende in Brugge meteen een flitsende blitzstart. Wat volgde, was een eerder grillig parcours. De Nigeriaanse winger wisselde topprestaties af met minder overtuigende optredens. Tot nog toe was hij goed voor 21 goals en 9 assists in 78 matchen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws