Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans zijn sabotage van nieuw stadion beu en ondernemen actie tegen groene dwarsliggers

Jan Breydelstadion

De soap rond een nieuw stadion voor Club Brugge heeft een nieuwe episode bereikt. Nu blijkt dat de vzw Groen blijft dwarsliggen voor de bouw van een nieuwe voetbaltempel ondernemen de supporters van blauw-zwart actie in de vorm van het saboteren van evenementen van de vereniging.

Hard tegen onzacht is het. De vzw groen blijft zich verzetten tegen het stadiondossier van Club Brugge, maar dat laten de fans van Club niet zomaar gebeuren. Zij hebben zich verenigd in een heuse taskforce, een actiegroep die tegengewicht willen bieden aan de groene jongens die de stadionplannen van Club blijven hypothekeren met hun hardnekkig verzet.

Opvallend is alvast dat FC Bruges Taskforce 5 na 12 resoluut van plan is om activiteiten van de vzw Groen te boycotten zolang die hun bezwaren niet laten vallen. Zo zijn heel wat boze en gefrustreerde Clubfans van plan om af te zakken naar een geplande natuur- en poëziewandeling die doorgaat op zondag 6 oktober. “We willen hun activiteiten organisatorisch onmogelijk maken. Geweldloos, welteverstaan”, klinkt het bij de FCB-actiegroep.

Goeiemorgen Clubfans,Dankzij jullie massale steun haalde Taskforce 5 na 12 vanmorgen de voorpagina van Het Nieuwsblad…

Geplaatst door FC Bruges Taskforce 5 na 12 op Dinsdag 24 september 2019

BREAKING vanop de Brugse gemeenteraad:‘CLUB BRUGGE HEEFT EEN NIEUWE GROENE VIJAND’Met veel belangstelling hebben we…

Geplaatst door FC Bruges Taskforce 5 na 12 op Dinsdag 24 september 2019
© Facebook

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws