Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans zien hoe die van Cercle met elkaar op de vuist gaan: “Cerkel marginaleuh!”

©  Twitter Jonas Schoonbaert

Bizarre taferelen na het laatste fluitsignaal zaterdagavond. Terwijl de supporters van Club de zuidtribune van het Jan Breydelstadion verlieten, gingen de Cerclefans aan de overkant massaal met elkaar op de vuist. Tot groot jolijt van de blauw-zwarte aanhang…

Terwijl het er in de groen-zwarte spionkop behoorlijk heftig aan toeging met de nodige klappen en trappen keken de triomferende buren van Club geamuseerd toe. “Cerkel marginaleuh! Cerkel marginaleuh!”, klonk het in koor. En ook op de sociale media was er flink wat te doen over de onlusten. Eerder werd er namelijk ook al een vuurtje gestookt met een Clubvlag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws