Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans spreken schande over drieste tackle Ndongala: “Erik Lambrechts en VAR mogen zich diep schamen”

©  Play Sports

De eerste topper van het seizoen in eigen huis is geëindigd op een billijk gelijkspel. Club had de match een uur onder controle en leidde verdiend met 1-0, maar verzuimde de match op slot te gooien met een tweede goal en mocht finaal – na een bijzonder sterk laatste halfuur van de bezoekers uit Genk – nog blij zijn met een gelijkspel. De fans konden dan ook leven met 1-1, maar waren wel niet te spreken over het feit dat Dieumerci Ndongala geen rood kreeg voor een zware tackle.

https://twitter.com/BelgiumBig/status/1168173718868283392

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws