Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans nemen in stijl afscheid van overleden cultheld Mamadou, ook stevig applaus voor Denswil

Denswil en Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Nog voor de match tegen Genk op gang werd gefloten, roerden de fans van Club Brugge zich al. Eerst werd er met een minuut applaus afscheid genomen van de overleden Tew Mamadou en vervolgens kreeg Stefano Denswil, die de aftrap kwam verzorgen, een staande ovatie.

Tew Mamadou overleed in Dakar op amper 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van artrose. De Senegalese centrale verdediger droeg van 1984 tot 1989 het shirt van Club Brugge en was ondanks zijn soms onorthodoxe stijl enorm populair bij de fans. In 143 wedstrijden maakte hij ook 5 doelpunten.

Van de ene geliefde verdediger naar de andere: Stefano Denswil, die afgelopen zomer naar het Italiaanse Bologna verkaste, was vandaag nog eens terug in Brugge en mocht onder luid applaus de aftrap verzorgen. De 26-jarige linksvoetige Nederlander was 4,5 seizoenen speler van Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws