Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfan vindt inspiratie in liedje van Chelsea om RSCA te treiteren met transfer Diagne

© Twitter Club Brugge

Om het mes nog wat dieper in de paars-witte wond te draaien, zouden de fans van Club Brugge binnenkort met de nodige liedjes over de transfer van Mbaye Diagne op de proppen kunnen komen. Eén supporter van blauw-zwart geeft alvast het goeie voorbeeld met een leuke song.

De fan in kwestie liet zich inspireren door een liedje dat de aanhang van Chelsea te berde bracht na de transfer van de Braziliaan Willian naar Stamford Bridge. De ex-ploegmaat van Eden Hazard leek nochtans lange tijd op weg naar Tottenham, een vergelijkbare situatie met die van Mbaye Diagne dus. Hieronder de versie van The Blues én de tekst die wij kunnen aanheffen om Anderlecht te treiteren, te beginnen op zondag 22 september.

The shitty mauves
They bought his train
But Diagne, he used his brain
He got a call from the bridges boys
Now that’s a fucking easy choice
He hates Sporting, he hates Sporting
He hates Sporting and he hates Sporting

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws