Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club ziet cruciale basisspeler uitvallen bij nationale ploeg’

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Slecht nieuws van het interlandfront want als we Franstalige media mogen geloven, zou Simon Deli een blessure hebben opgelopen bij de nationale ploeg van Ivoorkust.

Onze 27-jarige rots in de defensieve branding zag zijn beresterke prestaties van de voorbije weken beloond met een selectie voor zijn land, maar volgens L’Avenir zou Deli een enkelblessure hebben opgelopen op training.

Als we de berichtgeving mogen geloven, zou onze centrale verdediger zelfs een tijdje niet inzetbaar zijn. Afgelopen vrijdag kwam hij alvast niet in actie tegen Benin (1-2 verlies), vanavond oefent Ivoorkust ook nog tegen Tunesië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws