Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club trekt met 23 spelers naar Madrid, ook Jelle Vossen is er deze keer bij

Champions League

Amper twee dagen na de indrukwekkende vertoning op het veld van KV Mechelen zit Club alweer met de gedachten bij de volgende wedstrijd: die kraker in de Champions League op het veld van Real Madrid. Philippe Clement selecteerde alvast 23 spelers voor de Spaanse verplaatsing.

Een ruime selectie dus voor de tweede opdracht in de Champions League en zoals verwacht moet blauw-zwart het in de hoofdstad van Spanje nog steeds doen zonder Matej Mitrovic en Éder Balanta. Zijn er wel bij: Odilon Kossounou, Dion Cools én ook Jelle Vossen. Ook voor Amadou Sagna, die dit seizoen nog geen minuut in actie kwam, is er een plaatsje op het vliegtuig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws