Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club klopt Oostende in oefenpot achter gesloten deuren, bankzitters scoren

Klaar voor de aftrap (KV Oostende - Club Brugge)

Terwijl onze internationals zich in diverse uithoeken van Europa en de wereld voorbereiden op de interlands van later deze week haspelden de overgebleven troepen van Philippe Clement vandaag een oefenmatch af.

Tegenstander in de partij achter gesloten deuren was kustploeg en streekgenoot KV Oostende. Het werd uiteindelijk 2-1 voor blauw-zwart dankzij doelpunten van Siebe Schrijvers en zomeraanwinst Amadou Sagna. Schrijvers zit dit seizoen nog maar aan twee basisplaatsen en werd telkens vroegtijdig gewisseld. Sagna kreeg nog geen speelminuten van Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws