Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge trekt naar UEFA na onvrede fans over lege plekken in Jan Breydel

Het was een opvallend zicht, de lege plekken in het Jan Breydelstadion. En dat terwijl het stadion uitverkocht was. De UEFA eiste duizenden tickets op.

Club Brugge moet een pak plaatsen opofferen voor tv-zenders en genodigden van de UEFA en haar commerciële partners. Door het vroege aanvangsuur en de relatief onaantrekkelijke affiche bleven echter heel wat genodigden weg. Dat zorgde voor onvrede bij de supporters.

De fans van Club Brugge lopen zo tickets mis en reageerden misnoegd. Volgens Het Nieuwsblad heeft Blauw-Zwart de situatie bij de FIFA op tafel gelegd. De plaatsen die op overschot waren werden niet als losse tickets verkocht door het veiligheidsrisico tegen Galatasaray.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws