Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge haalt knap record binnen in de Champions League

Champions League

Club Brugge kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen het Turkse Galatasaray, maar Blauw-Zwart heeft wel een sterk record gevestigd.

Club Brugge is nu al vijf groepswedstrijden in de Champions League ongeslagen. Dat was een Belgische club nog nooit eerder gelukt. De reeks begon vorig seizoen toen Club Brugge 0-0 gelijkspeelde tegen Borussia Dortmund en Atlético Madrid.

Tegen AS Monaco werd er 1-1 gelijkgespeeld en met een overtuigende 0-4 gewonnen. Door het 0-0 gelijkspel tegen Galatasaray staat de teller nu op vijf ongeslagen wedstrijden op rij. In de laatste vier wedstrijden hield het ook telkens de nul. De volgende horde wordt Real Madrid in het Santiago Bernabéu.

Negen wedstrijden
Met de voorrondewedstrijden bijgerekend is Club Brugge zelfs al negen wedstrijden ongeslagen in Europa. Tegen LASK Linz en Dinamo Kiev ging Blauw-Zwart ook niet ten onder. Ook dat is een record voor een Belgische club, sterk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws