Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement zag zijn Club demonstreren tegen grote rivaal: “Het had een recordavond kunnen zijn”

De Bock en Clement

Een historische mokerslag had Club Brugge vanavond kunnen uitdelen aan een krasselend Anderlecht, maar uiteindelijk werd het “maar” 2-1 in een kolkend Jan Breydel. Trainer Philippe Clement was na afloop dan ook een tevreden man want hij zag niks dan goeie dingen bij zijn ploeg.

“Ik heb vandaag het voetbal gezien dat ik wil zien, met heel hoge druk, alle spelers die sterk waren en in de duels ook sterker waren dan hun rechtstreekse tegenstander. De balcirculatie was heel goed, er was heel veel beweging zonder bal en we versierden heel veel kansen. De laatste stap is nu die kansen meer en beter afmaken”, aldus een opgetogen Clement.

“Ik heb nog nooit een wedstrijd gezien waarin Club Brugge er zo in slaagt om Anderlecht te domineren. We hadden héél, héél veel goals kunnen maken, het had een recordavond kunnen zijn, maar uiteindelijk blijft drie punten pakken, goed voetbal brengen en dit kunnen brengen na een zware Europese match het belangrijkste”, analyseert onze coach.

“Je ziet dat iedereen in een goeie conditie zit, ook de jongens die nieuw in de ploeg komen. Die staan er meteen en weten wat ze moeten doen. Ze geven zich volledig, ook de invallers spelen hun rol met werkkracht voor het team. Er is een sterk team aan het groeien”, ziet een trotse Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws